Известната ясновидка, ведически астролог и нумеролот Арина Евдокимова говори  за десет

...
Известната ясновидка, ведически астролог и нумеролот Арина Евдокимова говори  за десет
Коментари Харесай

Кои 10 думи съсипват живота ви – мнението на астролог, в което си струва да се вслушате

Известната ясновидка, ведически астролог и нумеролот Арина Евдокимова говори  за 10 думи, които не би трябвало да се изричат.

„ Животът може да бъде по-добър “ - тази мисъл посещава доста хора много постоянно, само че не се трансформира в апел за деяние, отбелязва тя. Пътят към позитивната смяна си коства да се поеме тъкмо в този момент. Започнете първо с това да си извършите разбор на вашия речников ресурс и думите, които постоянно употребявате в него. За да извършите това, би трябвало да запомните кои думи с отрицателна конотация употребявате най-често в речта. Те лимитират опциите ви и забавят динамичността на развиване, безапелационна е ясновидката. Тя твърди, че това се случва, защото мислите стават думи, думите стават дейности, дейностите стават привички, навиците стават темперамент, характерът става орис.

Освен това отрицателните думи управляват живота по подъл метод: понижават мотивацията, трансформират се в отрицателно прекарване, последователно трансформират възгледите за живота и даже въздействат на физическото положение – отслабват имунната система, водят до стрес и вследствие на това – меланхолия. Така се оказва, че безобидните на пръв взор думи са същински „ крале “ на житейските драми. Според Евдокимова в речника на всеки човек участват доста такива думи. Пред Wday.ru тя приказва за 10 от тях, които най-често използваме в речта си и които би трябвало да заобикаляме.

Ако въпреки всичко някоя негативна дума се промъкне в речта ви и не може да бъде избегната, ясновидката поучава да се доверите на магията на думата „ НО “ - в случай че, несъмнено, с нея стартира позитивна и жизнеутвърждаваща фраза. Управлявайте живота си с позитивни думи!



Лошо

Такова определение за различен човек или за себе си има извънредно огромна разрушителна мощ. Още предците ни са се опитвали да не произнасят тази дума, тъй като са вярвали, че по този метод наскърбяват както своя, по този начин и непознатия ангел-пазител. И в случай че по някаква причина думата излети от устата им, незабавно плюели през лявото си рамо, с цел да прогонят неприятностите. Особено бдителни към потреблението на тази думи били към децата.

Опитайте следният опит благодарение на приятелите си. Застанете прави и разтворете ръце. Помолете един другар да каже, че сте неприятен човек, а различен да се опита да смъкна ръцете ви. Ще видите, че даже и доста да се пробвате да държите ръцете си протегнати, той елементарно ще ги смъкна. След това още веднъж вдигате ръцете си. Нека в този момент да ви кажат, че сте добър човек. Ще забележите, че в този момент ще бъде доста мъчно да ви спуснат ръцете ви. Тялото дава отговор на командата да се отбрани или не. Думата „ неприятно “ няма отбрана, няма мощ. Напротив, при думата „ положително “ силата на осведомителното поле се ускорява, вследствие на което отбраната се ускорява.

Не мога

Това е една от най-рестриктивните думи, която може да се назова „ дума-преграда “. Ако допуснете тази дума в речника си, или я чуете от други хора повече от три пъти, вие стартирате да възприемате нечий модел на държание и в това време ориста на някого различен. Изричайки думата „ не мога “, вие спускате преграда пред себе си и губите опцията да действате.  В резултат на това всичко, което започнете да вършиме, приключва с крах. Докато произнасяте тази дума, вашата визия за по-нататъшното ви развиване към триумфа се трансформира, което значи, че авансово плануваният резултат от самия триумф също се трансформира. Отчаянието е пътят към краха.



Уморен

Никога и при никакви условия не би трябвало да употребявате тази дума. Колкото по-често звучи, толкоз по-малко сила ви остава. „ Уморен “ в лексикона има резултата на енергийна боа с незабележим бич. И за вашето схващане звучи командата „ край “. Заедно с тази дума получавате сигнал: няма закъде да бързате: крах, безизходност, неспособност. Ето какъв брой разрушително-депресивни форми постанова една дума „ изтощен “ върху съзнанието на индивида.

Независимо по какъв начин се развиват събитията, човек би трябвало да се стреми да заобикаля тази дума, защото тя е една от основните точки в съзнанието на всеки човек. Опитайте се да произнесете тази дума на глас няколко пъти и в паметта ви незабавно ще се появи депресивна поза на човек със спуснати ръце, а вие сами ще заемете деструктивно-депресивна поза. И това е естествено, тъй като всеки от вас най-малко един път е следил положението на изтощен човек.

Думата " изтощен ", произнасяна постоянно от вас, може да докара до бодърствуване, защото подсъзнанието е инструктирано да търси запаси в тялото за деяние. Вие, без да забележите, стартирате да се вълнувате и ядосвате без причина. Всеки път, когатопочувствате отмалялост, пробвайте се да измененията думите, да вземем за пример: Свърших добра работа, работих интензивно. Като бонус ще получа чудеса от ориста.

По дяволите!

Опасно е да си спомняте на вятъра и още повече да призовавате зли духове. Нашите предшественици са били доста деликатни към този въпрос. Те усърдно са избягвали думите „ пъкъл “, „ демон “, „ дявол “. Смятало се е, че с произнасянето им ги приканват. Ако произнасяте такива думи постоянно в ежедневната си тирада, тогава във вашето енергийно поле може да се появяви сигнал за принадлежност към тъмните сили, което с течение на времето може да притегли поредност от неприятности в живота ви.

Езотериците и представителите на църквата, въз основа на личния си опит в общуването с хората, декларират, че в ежедневната тирада, спомняйки си за дявола, хората незабавно притеглят представители на тъмните сили и мигновено попадат в неприятни и безпомощни житейски събития.



Никога

Всеки знае поговорката: „ Никога не казвай в никакъв случай “. Тази дума има мощен капацитет да слага спънки в развиването на живота. Никога значи на никое място, при никакви условия.

Още античните индийци са споделили: „ Не казвайте думата „ в никакъв случай “ нито в яд, нито в обезсърчение, нито в наслада. Съдбата стои на прага и незабавно дава това, от което преди малко сте се отказали. Изричайки тази дума, вие неумишлено включвате програмата на страховете от нещо и изключвате опълчването на негативизма. Външните условия одобряват предизвикването ви и към вас се основават всевъзможни неприятни и провокативни условия. Ето за какво е толкоз значимо да внимавате с „ в никакъв случай “. Когато произнасяте тази дума, би трябвало да разберете, че влизате в спор със Създателя. А при Бога постоянно всичко е допустимо.

Глупак

Въпреки обстоятелството, че в Русия тази дума дълго време не е била обидно проклинание, не е подчертавала негативните характерности на човек и постоянно се среща в приказките като изложение на облика на красивия Иван Глупака, би трябвало да да се заобикалят. В смисъла му се крият освен такива смисли като „ малоумен, вманиачен “, само че и друго значение: елементарен, без корен. Ако постоянно чувате тази дума, адресирана до вас, тогава поражда известно пристрастяване, последвано от убеденост в личната ви непълноценност. Но този, който я произнася, унищожава себе си и проектира тази дума върху своята персона. Самата дума " простак " е в генетичното усещане на индивида като обидна и унизителна.

Следователно тя заема най-ниското ходило на обществената и въобще на оценъчната човешка стълбица. Автоматично възпроизвеждайки думата " простак " по негов или някой различен адрес, човек стартира да се държи в несъгласие със обществените поведенчески правила и оправдава държанието на безпаричен шут, който в Русия се смяташе за простак.



Без шанс

Стигматизираща дума, която възпира всевъзможен приток на позитивна сила. Това се трансформира в спънка по пътя, тъй като изказванието, че ориста се е отклонила и в живота няма шанс и благополучие, понижава всички старания до неверието, че осъществяването на проектите и щастието като цяло е повече от допустимо.

Безнадеждно!

Хората постоянно споделят фразата: „ Надеждата умира последна “. Затова тази дума, изречена с огромно прочувствено обръщение, отхвърля и дребната вяра и човек остава без този правилен сателит. Учени-медици са научно удостоверили, че думата " трагичен " визира зрението и слуха. Човекът, към който е била изречена тази дума, за известно време като че ли непринудено е дал на тялото си команда: да не вижда и да не чува тези, които го споделят. И вследствие на това целият свят с всичките му приятни изненади.

Тъга

Душевна тъга и безпокойствие, незадоволство и отчаяние - ето какво значи тъгата, който се е настанил в живота. И в случай че повтаряте тази дума още веднъж и още веднъж, мислейки или говорейки за живота си, това значи, че ще се вкарате в тъжно положение още по-дълбоко и ще обречете живота си на неуспех и неосъществени фантазии. Както знаете, тъгата е предвестител на доста заболявания. Не на вятъра думите " меланхолия " и " потиснатост " са синоними на тъгата.

Проклинам

Тази дума има голяма отрицателна мощ, постоянно може да се чуе в разнообразни обстановки – да вземем за пример, когато би трябвало да стоите в тапи на доста километри или нещо не се получава, което е доста досадно. Още по-опасно е да ругаеш други хора. В момента на изговаряне на такива думи се започва най-силната отрицателна стратегия. Оказва се, че човек като че ли проклина себе си, обричайки се на болест, покруса, злощастие, неуспехи. Колкото и да си сърдит на някого, не ругай.

Почти всеки ден се сблъсквам с следствията от тази ужасна енергийна стратегия, отбелязва специалистът. Тя е в положение да лиши няколко генерации от благополучие, родено от анатемосан човек. Страда и този, който е проклел. След като един път сте произнесли такава ужасна дума, бъдете подготвени за това, че животът ви може да се промени към по-лошо.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР